Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر واحدها و مراکزآموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و سمای اراک با حضور حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک، حجت الاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزادسلامی استان مرکزی، مسئولان سازمان ها و نهاد های استان، رؤسای واحدها و مراکزآموزشی دانشگاه آزاداسلامی استان، جمعی از استادان، پژوهشگران، کارکنان و دانشجویان واحدهای دانشگاهی در تالارآیت الله هاشمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و تبریک به اعضای هیات علمی و دانشجویان، ولادت باسعادت حضرت زینب کبری(س) بانوی کربلا، پرستار نهضت حسینی را  به همه پرستاران و زنان نیکو صفت تبریک گفت.

کلانتری گفت: بحث فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد هرچند در گذشته وجود داشته ولی در سال های اخیر رشد و بالندگی خاصی داشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی افزود: خوشبختانه امسال در همه حوزه ها یک نفر به عنوان پژوهشگر برتر از میان برترین ها معرفی می شود و این دلیل براین نیست که افراد دیگر شرایط برتر بودن را ندارند، بلکه امروز بهترین بهترین ها انتخاب شده اند و معرفی می شوند.

وی در ادامه گفت: هر وقت از افراد فناور و نوآور بتوانیم به نحو مطلوبی استفاده کنیم و در پرورش آنها نقش داشته باشیم قطعا شاهد پیشرفت و توسعه جامعه خواهیم بود و جامعه ای که بتواند خلاقیت و فناوری را مدیریت کند قطعا می تواند آن را در جامعه نهادینه کند و رشد دهد.

کلانتری اظهار کرد: فناوری در جامعه سبب تغییر و دگرگونی می شود و ما می‌توانیم از خلاقیت افراد در رشد و تعالی دانشگاه سهم بسزایی داشته باشیم.

وی موانعی همچون بی توجهی به فناوری و نوآوری، فراهم نبودن زمینه هایی برای جرات ورزی علمی در جامعه، نبود برنامه علمی، سیاسی شدن فضای علمی و بحث بحران های جامعه را از مشکلات و موانعی دانست که پژوهشگران با آن مواجه هستند.

رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت: اگر در جامعه جسارت علمی داشته باشیم شرق و غرب نمی تواند به ما هیچ گونه نفوذی داشته باشد، و هرکاری نیاز به برنامه علمی دارد و آن چیزی که برای ما تکلیف شده باید آن را انجام دهیم و از شعار گرایی بپرهیزیم.

کلانتری با بیان این مطلب که نباید فضای دانشگاه را سیاسی کنیم افزود: از مسایل سیاسی نباید غافل شد و نباید تعارض های سیاسی به داخل دانشگاه وارد شود، باید جوی ایجاد شود که سازگار با محیط های علمی و برداشت های علمی باشد و فضای علمی باید ثبات علمی و آرامش داشته باشند، و افراد پژوهشگر با خاطری آسوده در این محیط کار کنند. 

وی گفت: در تولید علم باید از تجربیات کشورها استفاده کنیم، ولی نباید غرب زده شویم، باید در کشور بومی سازی کنیم.

کلانتری در پایان به سرای فناوری و نوآوری که در دانشگاه آزاداسلامی اراک راه اندازی شده است، اشاره کرد و افزود: سرای فناوری و نوآوری که اخیرا با نام بازار فناوری و نوآوری شهید قاسم سلیمانی در مجتمع قائم مقام فراهانی واحد اراک راه اندازی شده و ۶ سرا با مجموع ۶۰ شرکت و R&D شرکت ها در آن مستقر خواهند شد. در این مجموعه ۱۸ شرکت مستقر شده است و با اساتید و  دانشجویان  بازار فناوری و نوآوری  خوبی شکل می‌گیرد  که بتوانند مسائل و مشکلات استان را در آنجا مرتفع کنند.

حجت الاسلام  مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزادسلامی استان مرکزی در این مراسم ضمن تبریک هفته پژوهش به جامعه دانشگاهیان گفت: عالمان و پژوهشگران، کسانی هستند که جان و فکر و ذهن خود را برای پژوهش قرار می‌دهند وآنچنان که باید از آنها تجلیل نمی‌شود، مساوات در بین عالمان و دانشمندان وجود ندارد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی در ادامه اظهار کرد: پژوهشگران حوزه دانشگاه آزاد وقتی با پژوهشگران سایر دانشگاه ها از نظر حقوق و حق الزحمه پژوهش در ارتباط با زحماتی که می کشند، مقایسه می شوند، حقوقشان بسیار ناچیز است، و اینها خلاهایی است که باید در نظام ما حل شود و بزرگان باید در این خصوص تدبیر جدی  بیاندیشند.

وی در ادامه افزود: آدمی با وجود مشکلات نباید از کشف حقایق  ناامید شود، دنیا پر از رمز و راز است، شناخته ها در مقابل ناشناخته ها اصلا قابل محاسبه نیست، آنهایی که به مقام علم و معرفت و شناخت کافی رسیده اند، این را کاملا درک می کنند.

وی در ادامه گفت: یک خلا دیگری که در جامعه خیلی دردآور است این است که  کتابخانه ها و دانشگاه‌های پیرامون ما مملو از تحقیق و کارهای پژوهشی است که گاهی بخشی از آنها اصلا به کار نمی آید، ما باید دقت کنیم و چشم انداز و هدف روشنی را برای کار پژوهشی در نظر بگیریم تا این کارهای پژوهشی و مقاله ها، در جامعه خلاها را پرکند، خلاها معمولا در جامعه زیاد است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در پایان، ضمن تقدیر از کلانتری رییس دانشگاه آزاد استان، یادآور شد با زحماتی که رئیس دانشگاه در زمان مدیریت خود کشیده اند، و با تلاش شبانه روزی و حرکت های جهادی در تلاش بوده اند همه تاثیرگذار بوده است و بنده خواهشم از عزیزان این است، افرادی که در عرصه پژوهش میتوانند وارد شوند و انگیزه دارند، وارد شوند و کمک کنند، تا بتوانیم  در نهایت مشکلات معیشتی که برای اساتید و کارکنان دانشگاه به وجود آمده  و کسانی که به نوعی در زندگی مشکل دارند، را حل کنیم.

در پایان مراسم علی حسنی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری  دانشگاه آزاداسلامی اراک  ضمن ارائه گزارشی از عملکرد حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه اسلامی استان مرکزی، روند انتخاب پژوهشگران برتر در واحد های استان را تشریح کرد.

در پایان این مراسم با حضور مسئولان استانی از ۴۳ نفر پژوهشگر برتر واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، واحد اراک و دانش آموزان ودانشجویان سمای اراک تجلیل شد.

انتهای پیام/

حبیبه رحیمیان کد خبر: 1084800 برچسب‌ها پژوهشگران پراستناد سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اراک حسین کلانتری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پژوهشگران پراستناد سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اراک حسین کلانتری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اسلامی استان مرکزی رئیس دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد فناوری و نوآوری اسلامی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۵۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد

روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در آئین تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور در اولین دوره اعطای جایزه «شیخ مفید» از اعطا جایزه یک میلیاردتومانی به منتخبان این جایزه فاخر خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با روز بزرگداشت مقام معلم و به همت بنیاد ملی نخبگان و با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و همچنین قائم مقام بنیاد ملی نخبگان آئین تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور چهارشنبه شب برگزار شد.

هدف از برگزاری این آئین تجلیل و قدردانی از استادانی است که در راستای فرهنگ شاگردپروری اهتمام داشته و به نوعی در کنار مساله آموزش، به امر تربیت و پرورش هم توجه ویژه داشته‌اند.

این استادان در قالب یک طرح غیرفراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شده بود از طریق دانشجویان دانشکده‌های برتر کشور انتخاب شده‌اند.

در این راستا، از ۲۰ هزار دانشجو از ۵۰ دانشکده کشور اعم از دانشکده‌های فنی مهندسی، پزشکی، علوم پایه و علوم انسانی نظرسنجی شده و در نهایت اساتیدی که بیشترین آرا را در میان دانشجویان کسب کرده‌اند، برای تقدیر در این مراسم دعوت شده‌ بودند.

انسان سازی، یکی از اصلی ترین مسئولیت‌های اصلی دانشگاه‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در این آئین در سخنانی با بیان اینکه دانشگاه‌های ما همواره مبدا تحول بوده‌اند، گفت: پیش از انقلاب اسلامی بسیاری از جریان‌های انقلاب در دل دانشگاه‌ها شکل گرفت و بعد از انقلاب نیز این دانشگاه‌ها بودند که نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور را تربیت کردند.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه، در طول دو سه دهه اخیر یک ماموریت‌هایی در دانشگاه‌ها پررنگ شده‌اند و آن تولید علم بوده است، افزود: بر این اساس، اساتیدی که در حوزه تولید علم مقالات بیشتر، بهتر و باکیفیت‌تری تولید کرده‌اند مورد تشویق و حمایت قرار گرفتند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان، گفت: در مراحل بعد اساتیدی که در حوزه ارتباط با صنعت و حل مسائل کشور گام برداشته‌اند و همه اینها برکاتی برای کشور به دنبال داشته است، این اساتید مورد حمایت قرار گرفته‌اند و ما برای همه آنها یکسری مشوق‌ها و جوایز تعریف کرده‌ایم.

وی در ادامه با بیان اینکه، دانشگاه کارخانه علم آفرینی، خلق نوآوری و فناوری است، در عین حال یکی از اصلی ترین مسئولیت‌های دانشگاه‌ها را انسان سازی دانست و افزود: این مسئولیت که نباید مورد غفلت قرار گیرد، فراتر از سایر وظایف دانشگاه‌ها است و همه این کارها به بهانه پرورش انسان‌ها و شاگردانی است که ما را تکثیر کنند.

چگونگی فرآیند انتخاب ۱۰۰ استاد شاگرد پرور

دهقانی فیروزآبادی در ادامه اظهار کرد: از این جهت امروز افتخار داریم در بین منتخبانی از جمعیت ۲۰ هزار نفری مستعدین بنیاد ملی نخبگان حضور داریم.

وی گفت: مساله‌ای که همواره برای من دغدغه بوده، این است که به عنوان مثال هنگامیکه جایزه‌ای برای استاد نمونه تعریف کرده‌ایم و کلی فرم باید برای آن تکمیل و جمع آوری شود، جالب آن است که افرادی که مشغول به کار واقعی هستند کمتر به دنبال تکمیل این فرم‌ها و مطرح کردن خودشان بوده‌اند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، افزود: لذا ما به دنبال راهکاری بودیم که چگونه می‌توانیم در یک برنامه نخبگانی مخاطب خود را پیدا و بدانیم که از چه اساتیدی باید تقدیر کنیم.

وی ادامه داد: لذا در یک ماموریت دانشگاهی یکسری پرسش‌هایی برای دانشجویان طراحی کردیم تا به واسطه آنها، دانشجویان این اساتید را انتخاب کردند.

دهقانی فیروزآبادی گفت: امروز افتخار دارم که در جمع شما عزیزان به عنوان منتخبان ۵۰ دانشکده برتر کشور، انتخاب شده توسط گروه‌های مختلف از جمله برگزیدگان مسابقات مختلف بنیاد ملی نخبگان و یا نفرات برتر کنکور هستم.

جایزه یک میلیاردتومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در ادامه اعلام کرد که ارزش جایزه فاخر شیخ مفید به احترام این معلم بزرگ، برای اساتید مفید به ارزش یک میلیارد تومان اعتبار در سال است.

دهقانی فیروزآبادی همچنین با بیان اینکه این جایزه از حدود ۱۵ قابلیت برخوردار است، گفت: سقف استفاده اعتبار مالی مستقیم جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید، چهارصد میلیون تومان در سال است، ضمن اینکه استفاده از امکانات شبکه آزمایشگاهی، استفاده از امکان کسر خدمت یا معافیت خدمت سربازی برای دانشجوهای شما، استفاده از پسا دکتری، استفاده از فرصت مطالعاتی خارج از کشور، استفاده از فرصت حضور در کنفرانس‌ها و استفاده از فرصت بازدیدهای علمی از جمله این ۱۵ تا ۱۶خدمتی است که در معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان در قالب یک سبد و به ساده ترین شکل در اختیار ۱۰۰ برگزیده جایزه شیخ مفید قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه تاکید کرد: من معتقد هستم که هیچ کسی مثل استادانی چون شما در این جمع نمی‌تواند افراد با استعداد و توانمند را شناسایی، پرورش و مدیریت کند و به اعتقاد من یکصد نفر از اساتید برگزیده این جمع، حتما بهتر از من، معاون من و هرکس دیگری می‌تواند بچه‌هایی که گرد آنها هستند را پرورش داده و تکثیر کنند.

دهقانی فیروزآبادی در پایان ابراز امیدواری کرد که در پایان دوره اول جایزه شیخ مفید بتوانیم یکصد نفر استاد برگزیده فعلی را با نگاه و تربیت شما به ۵۰۰ تا ۷۰۰ نفر تکثیر کنیم.

 معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور پیش تر با تاکید بر اهمیت شاگردپروری توسط استادان دانشگاه تراز و دانشجوپرور از شناسایی و تقدیر ۱۱۰ استاد مطرح این حوزه با اعطای «جایزه شیخ مفید» و بسته حمایتی ۱۰ میلیارد ریالی همزمان با روز معلم خبر داده بود.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه نیاز مبرم امروز عرصه آموزش عالی کشور وجود استادان الگو و محور است، افزود: استادان الگو و پرورش دهنده، می‌توانند هویت‌بخش دانشجوی ما باشند و اتصال تاریخی دانشجویان با ظرفیت‌ها و هویتشان را برقرار کنند. این جنس استادان می‌توانند آگاهی لازم را درمورد گذشته، پیشینه و وضعیت کشور به دانشجویان بدهند و به واسطه این پرورش و آگاهی بخشی، امید و انگیزه را در نیروی انسانی دانش آموخته گسترش و تسری بدهند.

وی تصریح کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همین رویکرد و در قالب یک طرح غیر فراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شد، روند شناسایی ۱۱۰ استاد شاگردپرور را در قالب کمیته‌های نخبه محور که بیشتر متشکل از دانشجویانی هستند که با بنیاد ملی نخبگان در ارتباط هستند و شناخت خوبی روی این جنس استادان دارند، آغاز کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور به تقدیر از استادان برگزیده همزمان با سالروز گرامیداشت معلم اشاره کرد و افزود: این ۱۱۰ استاد شناسایی شده اند که همزمان با روز گرامیداشت معلم (دوازدهم اردیبهشت ماه)، طی مراسمی تقدیر می شوند و یک جایزه پژوهشی ۱۰ میلیارد ریالی شامل هدیه نقدی تا اعتبار استفاده از خدمات به شکل دلخواه به ایشان اعطا می شود و از استادان برگزیده، ثبت تجربه و خاطره نگاری می‌شود.

دیگر خبرها

  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • جوان‌ها باعث پیشرفت‌های علمی بزرگ ایران هستند
  • لزوم روزآمدی مربیان عقیدتی
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • رسالت معلمی دفاع از حق است
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد