Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-04@16:25:11 GMT

افتتاح ۲ سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اراک

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۲۸۹۲

افتتاح ۲ سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اراک

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر یک روزه به استان مرکزی، صبح امروز دو سرای نوآوری «سلامت کار» و «بازیافت و پسماند» و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک را افتتاح کرد. 

دکتر طهرانچی پس از افتتاح مجموعه مراکز تحقیقاتی سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک که در زمینی به مساحت 3 هزار و 200 متر مربع و در سه طبقه راه اندازی شده است، از سه مرکز تحقیقاتی و 15 شرکت دانش بنیان و هسته فناور مستقر در سراهای نوآوری این واحد دانشگاهی بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این بازدید 4 ساعته از مرکز تحقیقات علوم گیاهی کاربردی، آزمایشگاه تحقیقات جلبک، آزمایشگاه تحقیقاتی آفت کش و مولکولی، مرکز تحقیقات علوم اعصاب کاربردی و شرکت دانش بنیان مادر دارو شهرکرد تولید کننده نمونه اولیه واکسن خوراکی علیه ویروس کرونا مبتنی بر پروبیوتیک نوترکیب، هسته فناور بتا، تولید کننده محصولات کنترل کننده و هوشمند سازی مزارع پرورش ماهی، گلخانه ها، شرکت ویراناب زاگرس تولید کننده نرم افزار پلاک خوان خودرو، هسته فناور زیست پژوهان طبیعت تولید کننده دستگاه تلفیق سیستم نورو فیزیک به وسیله Olfactory traing و ماسک درون بینی ضد ویروسهای تنفسی، هسته فناور آریواکسیر تولید کننده کرمهای میل ورم برای تغذیه حیوانات خانگی بازدید به عمل آورد.

دکتر طهرانچی در ادامه این بازدید که با همراهی دکتر حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر مهدی زندیه وکیلی معاون امور عمرانی استاندار مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک انجام شد، از شرکت ساتراس زیست فناور، تولید کننده کیت رنگ آمیزی اسید فست کاینیون، هسته فناور پیشگامان عرصه سلامت تولید کننده محصولات درمان زخم های دیابتی و سوختگی به وسیله نانو پلیمر آهسته رهش، شرکت خوشه چینان مرکزی، تولید کننده عرقیات گیاهی، اسانس ها و داروهای گیاهی، شرکت مطهر نشان مهاجر مرکزی، هلدینگ اسپادان، آکادمی مدیریت پسماند، واحد تحقیق و توسعه، شرکت کاغذ سازی کاوه، هسته فناور مهر آوا، شرکت اکسیر پویش دیبا و شرکت بلور پژوهان پارس بازدید و با مدیران شرکت های دانش بنیان، هسته های فناور و پژوهشگران این مجموعه دیدار و گفت وگو کرد. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک از مدرسه عالی مهارتی زندگی هوشمند، سرای نوآوری تکنولوژی نساجی، آزمایشگاه های همکار غذا و دارو، استخر پرورش ماهی در حال احداث و مجموعه مرکز تحقیقاتی علوم دامی واحد اراک بازدید کرد.

دکتر طهرانچی در حاشیه این بازدیدها، گفت: بسیار خوشحالم که امروز شاهد به ثمر رسیدن سراهای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بودم. دانشگاه آزاد اسلامی در نگاه تحولی خود زیست بوم صفر تا صد کسب و کارهای دانش بنیان را مورد توجه قرار داده و امیدواریم با آغاز به کار سراهای نوآوری در این دانشگاه کارهای خوبی انجام و بتواند برای اقتصاد استان امیدبخش و مؤثر باشد. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: تلاش ما این است که جوانان با ورود به دانشگاه آزاد اسلامی بدانند که به راحتی می توانند با استفاده از تخصص و مهارت خود درآمدزایی داشته باشند. برای تحقق این هدف دیگر وظیفه دانشگاه فقط آموزش و برگزاری کلاس ها نیست، بلکه دانشگاه باید بستر مهارت آموزی و ایجاد کننده شرایط برای درآمدزایی دانشجویان باشد. خوشبختانه کارهای خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی انجام شده و طرح های کاربردی در حال انجام است. امیدواریم با راه اندازی سراهای نوآوری سلامت کار و بازیافت و پسماند در این دانشگاه بتوانیم علاوه بر برطرف کردن معضلات زیست محیطی، به اقتصاد استان نیز کمک کنیم. 

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه سراهای نوآوری، ایده ای برای رسیدن به دانشگاه نوآور است، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد این سراها تلاش دارد که از علم، ثروت تولید کند. امروز نیز شاهد آن هستیم که دو سرای نوآوری در محل پردیس سابق واحد اراک راه اندازی شد که این افتتاح مانند افتتاح دانشگاه جدید با هدف حل مسأله و اشتغال دانش بنیان است که به جوانان می آموزد چگونه از علم خود به درآمد و ثروت برسند.

وی افزود: دانشجویان، اساتید، هسته های فناور و شرکت های دانش بنیان در این مسیر نیازمند حمایت و پشتیبانی هستند که دانشگاه آزاد اسلامی برای رفع این دغدغه اقدام به راه اندازی اولین و بزرگترین صندوق پژوهشی غیردولتی کرده و به زودی ده ها سرای نوآوری متناسب با موضوعات تخصصی در دیگر استان ها نیز راه اندازی خواهد شد.  

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در بازدیدهایی که امروز از مجموعه مراکز تحقیقاتی و سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی داشتم، طرح ها و ایده های بسیار خوبی ارائه و مقرر شد در هفته های آینده درباره نحوه حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از پروژه ها و طرح های دانش بنیان و نوآور تصمیم گیری شود. 

انتهای پیام/

کد خبر: 1106296 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی اراک سرای نوآوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی اراک سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد دانش بنیان سراهای نوآوری دکتر طهرانچی تولید کننده سرای نوآوری هسته فناور راه اندازی واحد اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۲۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین گرامیداشت هفته معلم و مقام استاد و تجلیل از تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت، دانش و پژوهش در دانشگاه‌ها و مدارس سمای استان البرز به همراه افتتاح مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی و مزرعه آموزشی، تحقیقاتی و فناوری تولیدات کشاورزی و انعقاد قرارداد همکاری‌های مشترک با گروه صنعتی زرنام و افتتاح یادمان شهدای گمنام واحد هشتگرد برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آیین افتتاح شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: بنا داریم به صورت حرفه‌ای آزمایشگاه‌داری کنیم و در هر استان یک مجموعه آزمایشگاهی تحقیقاتی و خدماتی پژوهشی در حال راه‌اندازی است.

دکتر محمدمهدی طهرانچی بیان کرد: امروز شاهدیم که این اتفاق خرسند در استان البرز رقم خورد و مجموعه آزمایشگاهی افتتاح شد که امید است منافع آن به مردم و منطقه برسد.

وی تصریح کرد: با توجه به استقرار منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام در استان البرز، راه‌اندازی آزمایشگاه مرجع خدمات صنعتی، کشاورزی، غذایی و بهداشتی درمانی توسط این دانشگاه، اقدام موثری درراستای هم‌افزایی بخش تولید، صادرات و دانشگاه آزاد اسلامی برای جهش تولید به شمار می‌رود و آزمایشگاه‌های این حوزه باید استاندارد‌های اروپایی و مورد نیاز برای صادرات را نیز اخذ نماید آزمایشگاه‌های استانداردی که بتوانند خدمات استاندارد ارائه دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی متذکر شد: این مجموعه آزمایشگاهی در بخش آنالیز کیفی کالا‌های صنعتی، محصولات کشاورزی، فرآورده‌های غذایی و بهداشت و درمان نقش موثری در استان البرز ایفا خواهد کرد.

دکتر طهرانچی عنوان کرد: مجموعه آزمایشگاهی که امروز افتتاح شد در حوزه‌های غذا، بیوتکنولوژی، امور متناسب با کشاورزی و وزارت بهداشت و نیز علوم پزشکی فعالیت می‌کند، با توجه به اینکه نوآوری لزوماً نو بودن نیست، بلکه اتصال دادن مجموعه‌ها به یکدیگر برای ارائه خدمات است، شیرازه و شاکله این مجموعه برای من جذاب بود.

وی در ادامه در آیین نکو داشت و تجلیل از مقام شامخ معلم و استاد که در سالن همایش‌های شهید سلیمانی واحد کرج برگزار شد حضور یافت و با اشاره به جایگاه رفیع مقام معلم از دیدگاه قرآن و اسلام گفت: معلم فردساز و جامعه‌ساز است و آینده کشور در دستان این قشر است و معلم خالق سلامت، امنیت و علم و دانش در اجتماع بوده و این قشر از طریق دانش‌آموزان و دانشجویان به ساختن آینده کشور کمک می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: باید از تلاش وافر معلمان و استادان دانشگاه به خاطر خدمت به عرصه علم، دانایی و توانمندسازی جامعه تشکر کنیم، چراکه این قشر تمام هستی خود را وقف رشد، ترقی و بالندگی جامعه می‌کنند.

طهرانچی، توجه به نیاز‌های معیشتی معلمان را برای کمک به ارتقای علمی کشور ضروری دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز هم گفت: اوراق زرین تاریخ تربیت مربیان نام‌آوری همچون حضرت ابراهیم، موسی، عیسی، حضرت محمد (ص)، حضرت علی (ع)، حضرت فاطمه (س) و زینب کبری (س) را بر خود نقش ابدی زده است، آنانکه با پیکار مقدس خویش حماسه‌های شکوهمند و جاوید در سازندگی انسان متعهد به وجود آورده‌اند و با تزکیه و تعلیم کاخ بلند و پایه علم و فضیلت را بنا نهاده و پرچم توحید را برافراشته و امروز استادان ادامه این نهضت عظیم را بر عهده گرفته‌اید.

کلانتری در ادامه گفت: هر مصلحی اول باید صالح باشد تا بتواند مصلح باشد  و پیامبر گرامی اسلام(ص) و اولیای الهی اصلاحات زیادی را به‌وجود آورد و تمدن‌ساز بود و حضرت امام خمینی (ره) اصلاحات اساسی ایجاد کرد و مقام معظم رهبری نیز تمدن‌ساز است و دانشگاه‌ها نیز بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی رسالت مهمی در تمدن‌سازی دارند.

وی تشریح کرد: دانشگاه باید اصلاح‌گر، مردمی، نوگرا، انعطاف‌‌پذیر، اشتغال‌آفرین، کیفیت‌گرا، مبتکر، دانشجوپرور، خداجو، عمق‌گرا، مرتبط با جامعه و صنعت، آینده‌نگر، جهانگرا و امیدوار و رو به جلو در حرکت باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در پایان این مراسم به گزارش عملکرد و برنامه توسعه‌ای این دانشگاه پرداخت و در این آیین از شماری از معلمان و اساتید نمونه استان البرز تجلیل شد.

در ادامه این سفر مزرعه آموزشی، تحقیقاتی و فناوری تولیدات کشاورزی و فرآورده‌های ارگانیک به بهره‌برداری رسید و کلنگ ساخت گلخانه هوشمند تولید بذر هیبرید بر زمین زده شد.

همچنین با حضور در گروه صنعتی و پژوهشی زرنام در شهر هشتگرد و بازدید میدانی از این مجموعه تولیدی، صنعتی و پژوهشی درراستای ارتقای سطح همکاری‌های علمی ـ پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با نهاد‌ها وسازمان‌های دولتی و غیر انتفاعی کشور، با گروه صنعتی و پژوهشی زر نام دو قرارداد همکاری‌های مشترک منعقد شد و به امضای دکتر محمد مهدی طهرانچی و محسن امینی و مهدی امینی و حسین کلانتری رسید.

در پایان یادمان شهدای گمنام و بوستان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با حضور دکتر حسین کلانتری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، حجت‌الاسلام ابراهیم‌زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های اسلامی استان البرز، حجت‌الاسلام روح‌الله مختاری امام جمعه شهر هشتگرد، محمدرضا البرزی فرماندار شهرستان ساوجبلاغ، اعضای شورای شهر هشتگرد و جمعی از مسئولان استان و شهرستان به دست مادر شهید والامقام علی کیا روستا افتتاح شد.

برای افتتاح پروژه‌های عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز جمعا مبلغ ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه گردیده است، همچنین برای ساخت گلخانه هوشمند تولید بذر هیبرید نیز مبلغ ۲۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است