Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی حسنی جوشقانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اراک درباره دستاوردهای پژوهش و فناوری این دانشگاه در سال گذشته در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز گفت: در شرایط کنونی که کشور تحت تاثیر تحریم‌های ظالمانه استبکار جهانی از واردات تجهیزات و فناوری‌های خارجی بازمانده، نیاز به تحول و پژوهش و انتقال آن به صنعت در دانشگاه بیش از پیش احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اراک ضمن تاکید بر تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه در راستای حل مشکلات  افزود: اداره ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه به‌منظور تسهیل ارتباط دانشگاه با صنعت راه‌اندازی شده و در چند سال اخیر فعالیت‌های مناسب انجام شده است.  با توجه به اینکه دانشگاه در حال گذر از نسل دو به نسل سه و چهار است و طبق سند تحول دانشگاه آزاد اسلامی، مسئله‌یابی از اولویت‌های اصلی پژوهش و فناوری دانشگاه است.

وی تشریح کرد: در یکسال اخیر از شرکت‌های متعدد بازدید شد و تعداد قابل توجهی مسئله به دانشکده‌ها برای بررسی و حل ارسال شده است. از سوی دیگر گروه‌های پروژه‌یاب در دانشکده‌های مختلف تشکیل شده و مشکلات صنعت بررسی و به اعضای هیات علمی و محققان اعلام شده است. سازمان مرکزی دانشگاه هم به صورت هماهنگ چالش‌های صنعت را برای واحدها ارسال کرده و تاکنون ۸۰۰ پروژه تحقیقاتی از صنعت اعلام شده است.

حسنی جوشقانی با بیان اینکه ایجاد سراهای نوآوری یکی از پروژه‌های شاخص دانشگاه آزاد اسلامی در راستای شناسایی و تقویت ظرفیت تولیدی شهرها است، گفت:  در ۳ سال اخیر نظام پایش ایجاد شده و دبیرخانه نظام موضوعات فناوری در استان ماه گذشته شروع بکار کرده  و کلیه این اقدامات براساس آمایش استانی انجام شده است. برای مثال دلیجان که مهد عایق‌های رطوبتی و صنعت الیاف است، سرای نوآوری عایق‌های رطوبتی و الیاف در حال راه اندازی است و  ۱۶ سرا در استان بر اساس ظرفیت شهرها راه اندازی شده و برخی در حال تاسیس است. 

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اراک در ادامه با ذکر این موضوع که ظرفیت، مشکلات و چالش‌های صنعت و جامعه در حال استخراج است، تاکید کرد: نظام موضوعات پژوهشی از سال ۹۸ در سامانه پژوهشیار تعریف شده و اخیرا سیاست‌های تشویقی، تکلیفی را به اساتید و دانشجویان ابلاغ کرده که دانشگاه موظف شده هر سال با افزایش ۲۰ درصدی، پایان نامه‌ها و رساله‌های دکتری را به حل معضلات و مشکلات این حوزه‌ها سوق داده و جلسات مناسب با نهادهای مربوطه برگزار کرده و مورد استقبال دستگاه‌ها قرار بگیرد.

از پژوهشگران فعال در زمینه حل مشکلات جامعه و صنعت تجلیل می‌شود

 وی درخصوص بودجه پژوهش دانشگاه و نحوه تخصیص آن گفت: یکی از وظایف هر دانشگاهی تحقیق و پژوهش است.  در گذشته حمایت مالی و پروژه‌هایی تعریف شده و بودجه‌ای به این امر اختصاص می‌یافت، اما هم‌اکنون برای پژوهشگران محقق در زمینه حل مشکلات جامعه و صنعت  سهم بیشتری در نظر گرفته می‌شود.  

 معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اراک  با بیان اینکه راهی جز حل مشکلات تکیه بر توان داخلی وجود ندارد، افزود: همه باید  دست در دست هم برای حل مشکلات قدم برداشته تا شاهد کشوری پیشرو و خودکفا در همه عرصه‌ها باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1123153 برچسب‌ها سوابق پژوهشی اخبار روز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سوابق پژوهشی اخبار روز پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی حل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۶۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان گفت: جهاددانشگاهی آمادگی کافی برای بازتعریف نقش خود نه تنها در صنعت غذا بلکه در شاخه‌های مختلف صنعت را داراست و این آمادگی را اعلام می‌کند.

مسعود ابراهیمی امروز ۱۳ اردیبهشت در اولین رویداد ملی فبین‌فود که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، ضمن تشکر از جهاد دانشگاهی خراسان رضوی که میزبان این رویداد ملی است، اظهار کرد: جهاددانشگاهی نیازی به معرفی ندارد، اما لازم به ذکر است که طی چهار دهه گذشته این نهاد خدمات مفید و موثری را به کشور عرضه کرده و در حوزه‌های علمی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و فناوری سعی در رفع نیازهای جامعه داشته است‌.

وی بیان کرد: در رویکردی جدید و نو در حوزه فناوری، جهاددانشگاهی مصمم است که به شکل موثرتر و پررنگ‌تری جایگاه خود را در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور بازتعریف کند و نقش‌آفرین موثری در این زمینه باشد. ما به عنوان نهاد واسط دانشگاه‌ها، مراکز علمی، نهادهای سیاست‌گذار و نهادهای تامین مالی نقشی کلیدی برای خود تعریف کرده‌ایم تا بتوانیم این نهادها را برای رفع نیاز جامعه گرد هم آوریم و با هم متصل کنیم. این رویداد ملی مبتنی بر این نگاه شکل گرفته است و منشاء آن آزمایشگاه ساخت سریع در حوزه صنایع غذایی است.

رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان عنوان کرد: این اولین آزمایشگاه ساخت سریع در حوزه مواد غذایی در سطح کشور است. امیدواریم منشاء اثرات مفید و سازنده‌ای در این عرصه شود و مثال خوبی برای تکثیر در سطح کشور باشد. همچنین جهاددانشگاهی آمادگی کافی برای بازتعریف نقش خود نه تنها در صنعت غذا بلکه در شاخه‌های مختلف صنعت را داراست و این آمادگی را اعلام می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است